Voetverzorging en kleur op je teennagels

De eerste lente dagen zitten er alweer op. Heb jij je slippers al uit het stof gehaald? 

Het voorjaar is hét moment om je voeten eens flink te verwennen. Een goede voetverzorging en een kleurtje op je teennagels zien er verzorgd uit. Niet alleen op vakantie, maar eigenlijk het hele jaar door. Het grootste deel van het jaar stop je je voeten weg in sokken en schoenen. Je sokken en schoenen beschermen je voeten tegen vuil en wondjes. Tegelijkertijd zorgen sokken en schoenen er wel voor dat je voeten minder kunnen ademen dan ze zouden willen. Aan het einde van de winter zijn je voeten dus wel toe aan een fijne voetbehandeling of pedicure!

Een cosmetische pedicure is eigenlijk een verwenpartij voor je voeten. Ze worden gereinigd, overbodig eelt wordt weggehaald en met scrub worden dode huidcellen verwijderd. Vervolgens worden je tenen en de rest van je voeten verwend met een massage, waarbij een voedende voetcrème in de huid wordt gemasseerd. Hierna zien je voeten er stralend uit en voelen ze heerlijk ontspannen. Een mooi kleurtje op je teennagels maakt je voeten nog mooier en zorgt ervoor dat ze verzorgd voor de dag komen in een slipper of open schoen. 

Je teennagels groeien minder snel dan de nagels op je handen. Ook gebruik je je teennagels niet zoals je handnagels als gereedschap. Daarom blijft nagellak op de teennagels meestal veel langer mooi dan op je handen. Wil je echt wekenlang niet naar je teennagels omkijken, dan is GelColor by OPI iets voor jou! GelColor voelt en ziet eruit als een gewone nagellak, maar heeft enkele voordelen, ook ten opzichte van gelnagels: 

  • GelColor droogt snel en je hebt dus minder beschadigingen
  • GelColor is sterk en beschermt je natuurlijke nagels
  • GelColor is in heel veel kleuren beschikbaar
  • Is eenvoudig zelf thuis of in de studio te verwijderen
  • Behandeling zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
Pedicure in Schagen