gelakt by lau header
nagelbehandeling door gelakt by lau nagelsalon in Schagen

Manicure

Als gespecialiseerd manicure biedt Lau diverse cosmetische schoonheidsbehandelingen voor de nagels en handen in de nagelstudio Gelakt by Lau. De manicure bestaat uit het vijlen en vormgeven van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en een massage van de hand. Bij de manicure wordt gebruik gemaakt van de ProSpa schoonheidsproducten van OPI. De manicure producten van OPI staan bekend als ultiem weldadig en verzorgen de handen en nagels tot in de puntjes. Naar wens kan de manicure worden afgerond met het opbrengen van OPI nagellak of een OPI GelColor behandeling.

OPI ProSpa schoonheidsproducten

Een goede manicure ontstaat bij de beste combinatie van de manicure specialist en de gebruikte materialen. Gelakt by Lau gebruikt exclusief de schoonheidsproducten van OPI ProSpa. ProSpa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. OPI gebruikt ingrediënten en technologieën uit de gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en nagels. De ingrediënten komen grotendeels uit de natuur en zitten vol anti-oxidanten en vitamine B.

“Ingrediënten zoals cupuaçu, avocado, sinaasappel en macadamianoten zorgen niet alleen voor een weldadig gevoel tijdens de behandeling, maar het hydraterende en voedende effect blijft ook dagenlang voelbaar. Witte thee effect beschermt de huid voor invloeden van buitenaf en zorgt bij langdurig gebruik voor een zichtbaar mooiere huid van jouw handen.”

OPI PRO SPA

Tijdens de manicure is de hygiëne van groot belang, omdat er anders infecties aan de handen kunnen ontstaan. Gelakt by Lau is geschoold in het hygiënisch omgaan met de handen, de benodigde hulpmiddelen en de ruimte waarin de manicure plaats vindt. Jouw gezondheid en de ontspanning en verzorging van jouw handen en nagels staan voorop!

Zachte en verzorgde handen

Veel werkzaamheden met de handen, veelvuldig gebruik van water en wisselende weersomstandigheden hebben een groot effect op de handen. Tijdens een manicure krijgen de handen de kans om te herstellen. Droge en verharde huid kan worden verwijderd en je handen voelen soepeler aan.

manicure pour vous gelakt by lau
manicure door gelakt by lau nagelsalon in Schagen

Door de nagelriemen en nagels te verzorgen met voedende crèmes zien zij er na een manicure behandeling verzorgd uit. Een mooie kleur of glans maakt het plaatje helemaal af.