Gelakt by Lau

Gelakt by Lau Nagelsalon
manicure behandelingen

Als gespecialiseerd manicure biedt Lau diverse cosmetische schoonheidsbehandelingen voor de nagels en handen in de Gelakt by Lau Nagelsalon in Schagen. De manicure bestaat uit het vijlen en vormgeven van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en een massage van de handen. 

Nagels vijlen en verzorgen bij Gelakt by Lau Schagen
OPI ProSpa in Schagen

Bij de manicure wordt gebruik gemaakt van de ProSpa schoonheidsproducten van OPI. De manicure producten van OPI staan bekend als ultiem weldadig en verzorgen de handen en nagels tot in de puntjes. Naar wens kan de manicure worden afgerond met het opbrengen van OPI nagellak of een OPI GelColor behandeling. 

Beter verzorgd met OPI

Gelakt by Lau gebruikt exclusief de schoonheidsproducten van OPI ProSpa. ProSpa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. 

Vanuit de natuur op uw nagels en handen

OPI gebruikt ingrediënten en technologieën uit de gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en nagels. De ingrediënten komen grotendeels uit de natuur en zitten vol anti-oxidanten en vitamine B. Ingrediënten zoals cupuaçu, avocado, sinaasappel en macadamia-noten zorgen niet alleen voor een weldadig gevoel tijdens de behandeling, maar het hydraterende en voedende effect blijft ook dagenlang voelbaar.  Witte thee effect beschermt de huid voor invloeden van buitenaf en zorgt bij langdurig gebruik voor een zichtbaar mooiere huid van jouw handen. 

Tijdens de manicure is de hygiëne van groot belang, omdat er anders infecties aan de handen kunnen ontstaan. Gelakt by Lau is geschoold in het hygiënisch omgaan met de handen, de benodigde hulpmiddelen en de ruimte waarin de manicure plaats vindt. Jouw gezondheid en de Vontspanning en verzorging van jouw handen en nagels staan voorop!

97%

ERVAART DAT EELT ZACHTER AANVOELT NA SLECHTS 1X GEBRUIKEN

(advanced callus softening gel)

98%

ERVAART DAT DE HUID ER STRALENDER EN EGALER UITZIET

(micro exfoliating hand polish & protective hand serum )

94%

VOELT DAT DE HUID ONMIDDELLIJK WORDT GEHYDRATEERD MET EEN LANGDURIG EFFECT

(moisture whip massage cream)

Zachte en verzorgde handen

Veel werkzaamheden met de handen, veelvuldig gebruik van water en wisselende weersomstandigheden hebben een groot effect op de handen. Tijdens een manicure krijgen de handen de kans om te herstellen. Droge en verharde huid kan worden verwijderd en je handen voelen soepeler aan. Door de nagelriemen en nagels te verzorgen met voedende crèmes zien zij er na een manicure behandeling verzorgd uit. Een mooie kleur of glans maakt het plaatje helemaal af.

Handmassage bij Gelakt by Lau Schagen

Express Manicure  20 minuten – €20,-
korte maar krachtige OPI ProSpa hand- en nagelverzorging

Signature Manicure  30 minuten – €30,-
uitgebreide OPI ProSpa hand- en nagelverzorging

Pamper Manicure  45 minuten – €45,-
crème de la crème OPI ProSpa hand- en nagelontspanning en verzorging

Small Manicure + nagellak  15 minuten – €15,00

Small Manicure + OPI GelColor behandeling  30 minuten – €28,50

Small Manicure of Pedicure + OPI GelColor behandeling – 30 minuten – €28,50

OPI GelColor verwijderen in de salon – 15 minuten – €5,-

OPI GelColor verwijdersetje voor thuis – €6,50

Wil je meer weten over de verschillende manicure behandelingen van Gelakt by Lau?
Neem gerust contact met mij op!