Gelakt by Lau

Gelakt by Lau Nagelstudio in Schagen

Maak kennis met Lau

Gelakt by Lau Nagelsalon in Schagen

Gelakt by Lau is ontstaan vanuit mijn passie voor schoonheid en nagelverzorging. Als jonge meid was een verzorgd uiterlijk voor mij al heel belangrijk. Ik werkte jarenlang bij een luxe parfumerie in Amsterdam, waar ik veel leerde over schoonheid en nagelverzorging. Na 15 jaar in de parfumerie durf ik te zeggen dat ik ontzettend veel weet over beauty producten en vooral over nagelverzorging. Het idee om zelf een salon te beginnen werd een droom. In gesprekken met Angela (Pour Vous Schagen) kreeg het idee steeds meer vorm. Nu is het zover: mijn eigen nagelstudio in Schagen is geopend op 1 mei 2019!

Man & zoon

Mijn mannen zijn mijn alles! Jeroen is de liefde van mijn leven en Sem een fantastisch kind. Nu hij naar school gaat, heb ik volop tijd om mijn passie te volgen. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad, bijvoorbeeld de natuur in.

Beauty & nails


Mijn passie voor beauty is mijn grootste hobby. Mooie producten ontdekken, informatie verslinden over de nieuwste beautyproducten en urenlang nagels lakken met mijn zusje: I love it!

Overal koffie

Ik houd van koffie drinken. Het liefst op bijzondere plaatsen, met mijn familie. En het allerliefste in Parijs, de stad van de beauty en de liefde en de liefde voor de beauty. Uren slenteren, de stad beleven en dan uitrusten met een café délicieux!

Verdienen uw handen, voeten en nagels mijn aandacht? Kom eens langs of maak een afspraak in de nagelstudio?