gelakt by lau header

Gelakt by Lau Nagelstudio pedicure behandelingen

Als gespecialiseerd cosmetisch pedicure biedt Lau diverse cosmetische schoonheidsbehandelingen voor de nagels en voeten in de Gelakt by Lau Nagelstudio in Schagen. De pedicure bestaat uit het vijlen en vormgeven van de nagels, het verwijderen van overmatig eelt, het verzorgen van de nagelriemen en een massage van de voeten.

OPI ProSpa schoonheidsproducten

Bij de pedicure wordt gebruik gemaakt van de ProSpa schoonheidsproducten van OPI. De pedicure producten van OPI staan bekend als ultiem voedend, verzorgend en ontspannen de voeten en volledig. Naar wens kan de pedicure behandeling worden afgerond met het opbrengen van OPI nagellak of een OPI GelColor behandeling.

Een fijne cosmetische pedicure ontstaat met een vertrouwde manicure specialist en de beste gebruikte materialen. Gelakt by Lau gebruikt exclusief de schoonheidsproducten van OPI ProSpa.

OPI gebruikt ingrediënten en technologieën uit de gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je voeten en nagels. De ingrediënten komen grotendeels uit de natuur en zitten vol anti-oxidanten en kalmerende bestandsdelen. Ingrediënten zoals cupuaçu, avocado, kamille en calendula zorgen niet alleen voor een ontspannend gevoel tijdens de behandeling, maar het hydraterende en voedende effect blijft ook dagenlang voelbaar.